Hitsaajia putkistohitsauksiin Kurikkaan

Viafin Process Piping Oy on teollisuuden putkistourakointia ja laiteasennuksia tekevä yhtiö, joka kuuluu Viafin-konserniin. Konsernin liikevaihto on noin 60 M€ ja se työllistää noin 300 henkilöä.

Viafin Process Piping Oy:n päätoimipaikka on Kurikka. Yhtiöllä on lisäksi aluekonttorit Jämsässä, Porissa, Keminmaalla ja Ruotsin Kalixissa. Asiakastilauksemme koostuvat eri tyyppisistä asiakasräätälöidyistä projekteista.

Toimintamme käännyttyä vahvaan kasvuun tarvitsemme lisää ammattitaitoisia resursseja projektitoteutukseen. Tällä hetkellä tarvitsemme erityisesti

Hitsaajia Kurikan konepajalle

Tarjoamme:

  • Monipuolisen ja haasteellisen työn
  • Vakituisen työsuhteen konepajallamme Kurikassa
  • Innovatiivisen työympäristön
  • Urakkapalkkauksen myötä kykyjäsi vastaavan palkkakehityksen

Odotamme:

  • Tunnollista ja työtä pelkäämätöntä asennetta
  • Laatuvaatimukset täyttävää hitsaustaitoa putkistohitsauksiin vaativien koneikkojen valmistuksessa (100 %:n kuvaus saumoille)
  • Pätevyyksiä TIG-hitsauksiin erityisesti kirkkaille materiaaleille; seinämäpaksuudet pääsääntöisesti alle 6 mm

Lisätietoja tehtävästä: Heikki Uussalo p. 0400-345423

Hae tehtävää mahdollisimman pian lähettämällä hakemus osoitteeseen : heikki.uusalo@viafin.fi

Viafin Process Piping Oy yhteistiedot löydät täältä

Viafin-konserni on prosessiteollisuuden toimittaja, joka on erikoistunut massatorneihin, painesäiliöihin ja putkistoihin sekä teollisuuden kunnossapitoon. Viafin palvelee asiakkaitaan erityisesti energia-, metsä- sekä prosessiteollisuudessa. Konsernilla on useiden Suomessa sijaitsevien toimipisteiden lisäksi toimintaa myös Ruotsissa ja Virossa. Päätoimipisteet Suomessa sijaitsevat Lappeenrannassa, Teuvalla ja Kurikassa. Viafin-konsernin liikevaihto on noin 60 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 300 teollisuuden ammattilaista. (www.viafin.fi)