Viafin Process Piping Oy laajentaa palvelutarjontaansa

Viafin Process Piping Oy on tähän asti keskittynyt erityyppisten hitsattavien prosessiputkistojen konepajavalmistukseen ja asennuksiin.

Yritys on viimeisen seitsemän vuoden aikana kasvanut yhdeksi alan johtavista toimijoista kotimaassa. Yhtiön liikevaihto on tänä aikana kasvanut n. 2 M€:n tasosta n. 30 M€:n tasolle. Henkilöstömäärä on vastaavasti kasvanut, ja palvelemme tänä päivänä asiakkaitamme n. 150 ammattilaisen voimin.

Palvelumme ytimen muodostavat lähellä asiakasta toimivat aluekonttorimme, joita on tällä hetkellä Suomessa seitsemän ja Ruotsissa yksi. Suuremmat projektitoimitukset on keskitetty Tampereella toimivan projektiyksikön alaisuuteen.

Palvellaksemme nykyisiä ja uusia asiakkaitamme entistä paremmin, laajennamme palvelutarjontaamme pienputkistojen (hydrauliikka, pneumatiikka, voiteluöljy yms.) asennuksiin. Toiminta on jo käynnissä Lappeenrannan alueyksikössä, ja jatkossa tulemme kouluttamaan / palkkaamaan osaajia myös muiden yksiköidemme alueille.

Nykyisten osaajiemme voimin olemme valmiita tarjoamaan tämän tyyppisiä asennusprojekteja valtakunnallisesti välittömästi. Paikallisesti päivittäiskunnossapitoon liittyviä pienempiä toimeksiantoja pystymme toistaiseksi tarjoamaan vasta Kaakkois-Suomen alueella.

Mikäli Teillä on tarvetta tämän tyyppiselle osaamiselle lähitulevaisuudessa tai pidemmällä aikajänteellä, palvelemme Teitä mielellämme. Yhteydenotot pyydämme tekemään joko allekirjoittaneelle tai aluepäälliköillemme.

 

Yhteystiedot: http://www.viafin.fi/yhteystiedot
 

Ystävällisin terveisin

Viafin Process Piping Oy

Heikki Hirsimäki

Varatoimitusjohtaja