Viafin Process Piping – pienputkistot

Viafin Process Piping on ottanut seuraavan askeleen pienputkistojen kanssa. Pienputkistoliiketoiminnalle on perustettu oma yksikkö, jonka kautta tulemme toimittamaan asiakkaillemme pienputkistoprojekteja. Liiketoiminnan vahvimpina osa-alueina tulevat olemaan: hydrauliikka-, pneumatiikka-, kiertovoitelu- ja rasvavoiteluputkistojen valmistus sekä asentaminen. Uuden yksikön päällikkönä aloittaa Kimmo Halttunen. Kimmolla on pitkä ura sekä rautainen osaaminen pien- ja hydrauliikkaputkistoliiketoiminnassa.

Uudet pienputkistostrategian mukaiset toimet aloitettiin viime vuoden syksyllä ja ensimmäiset projektit ovat valmistuneet onnistuneesti. Uusilla rekrytoinneilla vahvistamme strategiamme mukaista kasvua ja nostamme Viafin Process Piping:n toiminnan uudelle tasolle. Yksikön jatkorekrytoinnit ovat käynnistyneet ja etsimme joukkoomme ammattitaitoisia pienputkistojen tekijöitä.

Lisätietoja:

Tuomas Tuomela, toimitusjohtaja, puh: +358 40 0907 441

Heikki Hirsimäki, varatoimitusjohtaja, puh: +358 50 0267 148

Viafin Process Piping Oy

Valmistamme ja urakoimme vaativan prosessiteollisuuden putkistoja. Viafin Process Piping:lla on pitkäaikainen kokemus asennuksista eri työkohteissa. Yksikkömme sijoittuvat usealle prosessiteollisuuden ydinpaikkakunnalle. Prosessiputkistojen asiantunteva huolto on turvallisen ja häiriöttömän toiminnan edellytys. Viafin Process Piping:n kunnossapitopalvelu auttaa teollisuutta varmistamaan toiminnan jatkuvuuden ja minimoimaan huoltoseisokkeja. Viafin-konsernin osaaminen painesäiliöissä ja niiden direktiivien asiantuntijana on selkeä etu putkistomateriaalien sekä -vahvuuksien määrittelyssä.