Viafin hallitsee kokonaistoimitukset

Viafin-konserni palvelee tuotantojärjestelmien toimittajia ja prosessiteollisuuden asiakkaita maailmanlaajuisesti. Sen synergiavoima perustuu huippuosaamiseen ja yksiköiden keskinäiseen kehitystyöhön.

Terästorni

Päätuotteitamme ovat paperi- ja selluteollisuuden massatornit. Terästorni on tuoteryhmän suurimpia toimittajia maailmassa.

Suunnittelemme tuotteet aina tilaajan antamien lähtötietojen perusteella. Vastaamme yleensä rakenteiden lujuuslaskennasta, mitoituksesta, valmistuksesta, kuljetuksesta ja asennuksesta. Prosessimyynti ei sisälly toimintaamme.

West Welding

Olemme vahva prosessiteollisuuden toimittaja. Valmistamme painelaitteita, lämmönvaihtimia, LNG-säiliöitä sekä asennamme konepajatuotteita. West Weldingin tunnetuimpia tuotteita ovat järeät säiliöt, joiden on kestettävä kaasuja, happoja, palavia nesteitä, painetta, syöpymistä ja korkeita lämpötiloja.

Process Piping

Urakoimme prosessiteollisuuden putkilinjoja ja hyödynnämme West Weldingin kokemusta painesäiliöistä sekä -direktiiveistä putkistojen valmistuksessa. Palvelemme myös kunnossapidolla.

Referenssit

Vuosikymmenien työstä on syntynyt paljon valmista.

Yhtiökohtaiset tuotteet ja palvelut löydät tämän sivun pudotusvalikosta pääluokittain lajiteltuna.