Uutisarkisto

Kesätöihin Viafin Process Piping Oy:lle

Viafin Process Piping Oy on teollisuuden putkistourakointia ja laiteasennuksia tekevä yhtiö, joka kuuluu Viafin-konserniin. Konsernin liikevaihto on noin 50 M€ ja se työllistää noin 200 henkilöä.
 

Kesätyö tarjoaa mahdollisuuden hankkia tietoa ja käytännön kokemusta työelämästä, sekä tutustua yritykseemme työnantajana. Hyvät kokemukset kesätyöstä (puolin ja toisin) tarjoavat myös mahdollisuuden vakituiseen työpaikkaan opiskelujen päätyttyä.

Meillä on tarjolla mielenkiintoisia kesätyömahdollisuuksia putkistoasennustyömaillamme. Ensisijaisesti haemme insinööriopiskelijoita kone- ja tuotantotekniikan sekä energiatekniikan aloilta.

Lue lisää tästä

Viafin Estonia OÜ hakee suomen- ja venäjänkielen taitoisia tiiminvetäjiä Suomeen

Viafin Estonia OÜ on Metalliteollisuuden palveluita tarjoava yhtiö. Palvelut kattavat jo kaikki Hitsaus-, Asennus- ja Kokoonpanopalvelut Asiakkaillemme paikanpäälle järjestettynä. Yhtiö kuuluu Viafin-konserniin. Konsernin liikevaihto on noin 60 M€ ja se työllistää noin 300 henkilöä. Lisätietoja www.viafin.fi                           

Viafin Estonia OÜ:n päätoimipaikka on Tallinnassa ja yhtiöllä on sivuliike Suomessa. Asiakastilauksemme ovat eri tyyppisistä toimeksiantoja tilanteisiin, joissa asiakkaamme tarvitsevat lisää osaavia resursseja. Lisäksi toimeksiannot voivat olla myös erilaisten työkokonaisuuksien ulkoistuksia meidän operoitavaksi Asiakkaan tiloissa. Lue yrityksestämme lisää: www.viafin.ee              

Toimintamme edelleen laajentuessa haemme nyt suomen- ja venäjänkielen taitoisia työhön osallistuvia työnjohtajia, tiimin vetäjiä ja/tai nokkamiehiä toimeksiantoihin eri puolille Suomea

​Lue työpaikkailmoitus tästä

West Welding Oy:n valmistama LNG säiliö Cryonormille

Viafinin LNG-osaamisen taidonnäytteet saavat jatkoa, kun Viafin West Welding Oy toimittaa LNG säiliön Cryonomille.

Van Der Kamp yhtiölle tulevan uuden huipputeknologian imuruoppaajan polttoainesäiliön on valmistanut Viafin West Welding Oy. Tämän IGF koodin mukaan mitoitetun IMO C-tyypin säiliön valmistuksessa ja suunnittelussa korostuivat Viafinin valmiudet räätälöityihin tuotteisiin. DNV-GL oli valvova osapuoli, se tarkasti ja hyväksyi Viafinin tekemän suunnittelun ennen valmistusta.

Lue lisää tästä

Video 165 tonnisten LNG-säiliöiden nosto-operaatiosta

Viafin West Welding Oy:n valmistamat LNG-säiliöt saapuivat SSAB:n Raahen tehtaalle.

Raahen Seutu julkaisi (29.11.2017) sivuillaan artikkelin, jossa kerrotaan säiliöiden erikoiskuljetuksesta ja vaativasta nosto-operaatiosta.

Lue koko artikkeli ja katso video tästä linkistä.

Viafin mukana Hyvä Joulumieli -keräyksessä

Hyvä Joulumieli -keräys on Suomen Punaisen Ristin ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton järjestämä keräys, jolla hankitaan kotimaan vähävaraisille lapsiperheille ruokalahjakortteja joulupöydän ruokia varten. 

Lisätietoa keräyksestä saat Punaisen Ristin sivuilta.

Viafin toivottaa kaikille hyvää joulunodotusta!

Viafin West Welding mahdollistamassa kestävämmän energian käyttöönottoa

Viafin West Welding toimittaa avaimet käteen -pääurakoitsijana toimivalle Wärtsilälle kaksi 700 m3 LNG-säiliötä Raahen Voima Oy:lle SSAB Raahen tehtaalle.
 

Manga LNG Oy:n LNG-terminaalihankkeessa mukana oleva SSAB saa Raahen tehtaallensa Viafin West Welding Oy:n valmistamat nesteytetyn maakaasun (liquefied natural gas, LNG) säiliöt. Raahen tehdasalueella toimiva Raahen Voima on korvaamassa öljypohjaisten tukipolttoaineiden käyttöä voimalaitoskattiloilla ja SSAB on korvaamassa propaanin käyttöä askelpalkkiuuneilla maakaasulla vähentäen ilmastolle haitallisia päästöjä. Viafin West Welding Oy:n toimittamat säiliöt toimivat erittäin tärkeänä osana tätä uudistusta.

Lue lisää tästä!

Viafin Process Piping Oy laajentaa palvelutarjontaansa

Viafin Process Piping Oy on tähän asti keskittynyt erityyppisten hitsattavien prosessiputkistojen konepajavalmistukseen ja asennuksiin.

Yritys on viimeisen seitsemän vuoden aikana kasvanut yhdeksi alan johtavista toimijoista kotimaassa. Yhtiön liikevaihto on tänä aikana kasvanut n. 2 M€:n tasosta n. 30 M€:n tasolle. Henkilöstömäärä on vastaavasti kasvanut, ja palvelemme tänä päivänä asiakkaitamme n. 150 ammattilaisen voimin.

Palvelumme ytimen muodostavat lähellä asiakasta toimivat aluekonttorimme, joita on tällä hetkellä Suomessa seitsemän ja Ruotsissa yksi. Suuremmat projektitoimitukset on keskitetty Tampereella toimivan projektiyksikön alaisuuteen.

Palvellaksemme nykyisiä ja uusia asiakkaitamme entistä paremmin, laajennamme palvelutarjontaamme pienputkistojen (hydrauliikka, pneumatiikka, voiteluöljy yms.) asennuksiin. Toiminta on jo käynnissä Lappeenrannan alueyksikössä, ja jatkossa tulemme kouluttamaan / palkkaamaan osaajia myös muiden yksiköidemme alueille.

Lue lisää tästä!

Viafin rakentaa uutta teollisuuden palveluliiketoimintaa – Viafin Industrial Services

Viafin uudistuu, kun uusi brändi Viafin Industrial Services, lyhyemmin VIS, lanseerataan

Uuden palvelukokonaisuuden sisältö koostuu IoT, eli Internet of Things, ratkaisuja hyödyntävästä älykkäämmästä prosessiteollisuuden huolenpidosta. Käytännössä tämä tarkoittaa entistä fiksumpaa kunnossapidon ja käynninvalvonnan toimintaa. Tätä täydentää jo toiminnassa ollut hitsaus-, asennus- ja kokoonpanopalveluiden tarjoama prosessi- ja konepajateollisuuteen.

Lue lisää tästä

Pages