Kesätöihin Viafin Process Piping Oy:lle

Viafin Process Piping Oy on teollisuuden putkistourakointia ja laiteasennuksia tekevä yhtiö, joka kuuluu Viafin-konserniin. Konsernin liikevaihto on noin 60 M€ ja se työllistää noin 300 henkilöä.

Kesätyö tarjoaa mahdollisuuden hankkia tietoa ja käytännön kokemusta työelämästä, sekä tutustua yritykseemme työnantajana. Hyvät kokemukset kesätyöstä (puolin ja toisin) tarjoavat myös mahdollisuuden vakituiseen työpaikkaan opiskelujen päätyttyä.

Meillä on tarjolla mielenkiintoisia kesätyömahdollisuuksia putkistoasennustyömaillamme. Ensisijaisesti haemme insinööriopiskelijoita kone- ja tuotantotekniikan sekä energiatekniikan aloilta.

Yhteensä täytettäviä kesätyöpaikkoja on 8-10 kpl. Kesätyöt pitävät sisällään asentajan, varastomiehen, aputyönjohtajan ja projekti-insinöörin tehtäviä.

Voit olla siis ensimmäisen vuosikurssin opiskelija tai jo pidemmälle opinnoissasi edennyt; työtehtävät valikoituvat kokemustaustasi mukaan.

Kesätyöntekijöitä palkataan kaikille aluekonttoreidemme (Jämsä, Keminmaa, Kurikka, Pori, Lappeenranta, ja Vantaa) työmaille tai konttoreille. Asennustyömaamme sijaitsevat eri puolilla Suomea ja Skandinaviaa, joten työ on pääsääntöisesti ns. matkatyötä, josta työnantaja maksaa palkan lisäksi verottomat korvaukset sekä järjestää majoituksen.

Mikäli olet kiinnostunut tarjoamistamme kesätyömahdollisuuksista, pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n maaliskuun 15. päivään mennessä sähköpostiosoitteeseen:

rekrytointi@viafin.fi

Ilmoitamme päätöksestämme valinnan suhteen kaikille hakijoille viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.