West Welding Oy

Vaativien painelaitteiden tekijä

Viafin West Welding valmistaa järeitä painelaitteita, lämmönvaihtimia, LNG-säiliöitä sekä asentaa konepajatuotteita. Korkeatasoisen osaamisen ja luotettavuuden ohella prosessiteollisuus arvostaa meissä nopeutta ja toimitusvarmuutta.

Valvottu ja hyväksytty laatu

Tuotteiden suuret koot ja painot vaativat kalustolta paljon. West Weldingillä on ajanmukaiset nosto- ja siirtokalusto sekä levytyö- ja hitsauskoneet. Sijaintimme soveltuu erinomaisesti vientitoimitusten merikuljetuksiin. Valvottu ja hyväksytty laatu West Weldingillä on sertifioitu laatujärjestelmä ja erittäin kokenut henkilökunta. Työtämme ja tuotteitamme valvovat useat eri organisaatiot, muun muassa SFS-Inspecta ja Achilles Information Centre.

Mitoitusohjelmien avulla varmistetaan sekä suunnittelun rationaalisuus että laatu. Käytössä ovat mm. EN13445, AD2000, BD5500, ASME, Gost-lupa (Venäjä) sekä HTFS- mitoitusohjelma (lämmönvaihtimet). Valmiit tuotteet tarkastaa ulkopuolinen NDT-tarkastuslaitos.

Katso sertifikaattejamme täältä!

Simultaanituotantoa asiakkaan eduksi

Toimivimmat ja taloudellisimmat ratkaisut syntyvät, kun suunnittelu kulkee yhdessä valmistuksen kanssa. West Weldingin lyhyet toimitusajat ja kilpailukykyinen hintataso perustuvat pieniin kiinteisiin kustannuksiin ja erinomaiseen projektinhallintaan.