Terästorni Oy

 

Yrityksemme on erikoistunut paperi- ja selluteollisuuden säiliöiden kokonaistoimituksiin kotimaahan ja vientiin. Terästornin johtava asema massatornien toimittajana perustuu kilpailukykyymme ja asiakkailta saatuun luottamukseen.

Suurten tornien toimittaja

Päätuotteitamme ovat sellu- ja paperiteollisuuden suuret varastosäiliöt ja painelaitteet, kuten keittimet ja reaktorit. Terästorni suunnittelee tuotteet aina tilaajan antamien lähtötietojen perusteella. Vastaamme rakenteiden lujuuslaskennasta, mitoituksesta, valmistuksesta, kuljetuksesta ja asennuksesta. Prosessimyynti ei sisälly toimintaamme. Tuotamme ja toimitamme täsmällisesti ja taloudellisesti.

Laadunhallintaa ja kokemusta

Monet omat kehitysinnovaatiot ovat luoneet sykliseen toimintaamme vakautta. Terästornin tuotteiden laadun takana on tuotantoprosessin kokonaisvaltainen hallinta suunnittelusta asennukseen. Oman suunnittelutiimin avulla tuotteet voidaan optimoida kustannustehokkaimmalla tavalla. Tehtaamme vuosikymmenien aikana hankkima kokemus ja tietotaito ovat parhaimmat takeet laadustamme.

Maanjäristyksiä kestäviä torneja

Massatornien rakentajalle ei riitä tuotanto ja asennus. Tornien pitää olla pystyssä myös arvaamattomien luonnonvoimien ja säiden kynsissä. Niiden pitää kestää jopa katastrofeja. Terästornilta löytyy tarvittava suunnitteluosaaminen ja kokemus.